Nissan Shift Vitosha Auto
 
 
 

Услуги

Има неща, които ние знаем за нашите клиенти, и затова предлагаме услуги, които да отговарят на вашите нужди:

VIP приемане на автомобила

- ние знаем колко е важно автомобилът да се приеме за сервиз в кратки срокове и с необходимото внимание. Затова инвестирахме в сервизна база и създадохме организация, която да може да го предложи. Ние ще приемем вашия автомобил, без да се налага да изчаквате в дълги списъци, включително и за бояджийски и тенекеджийски услуги. За да можем да ви отделим необходимото време и да се запознаем с вашите желания в детайли, ви препоръчваме да се свържете с нас предварително и да уговорим ден и час за приемане.

Заместващ автомобил

- ние знаем колко е неприятно човек да променя ежедневието си, когато се налага колата му да остане в сервиз. Затова предоставяме заместващ автомобил за срока на ремонта, и при това напълно безплатно. Първоначално детайлно ще планираме съответната сервизна дейност, за да можем да задържим автомобила при нас само за срока на ремонта, като в този период вие ще запазите вашата мобилност. За да изготвим график, в който всички желаещи да могат да се възползват от услугата, ви съветваме да направите заявка възможно най-рано преди желаната от вас дата.

Услуга за вземане и връщане

- ние знаем, че понякога времето ви е ограничено. Затова създадохме услуга, в която ние да дойдем до вашия дом или офис, да вземем колата за необходимата сервизна дейност и след това отново да ви върнем автомобила. Нашите представители са професионални шофьори, които са подбрани да управляват автомобила ви с необходимото внимание. За да можем да се отзовем на избраното от вас място, точно в желания от вас ден и час, отново ви препоръчваме да направите уговорка предварително.

fly care service

Fly Care Service

- ние знаем, че при пътуване в чужбина автомобилът не ви е нужен, а и придвижването и/или паркирането на летище София могат да ви създадат допълнителни трудности. Затова създадохме услуга, в която да оставите автомобила си в сервиз, докато пътувате, а ние ще ви предложим безплатни ваучери за такси от нашата сервизна база до летище София и обратно. Освен времето, което ще спестите за необходимите сервизни дейности, след тях ние ще ви предложим охраняем паркинг и измиване на автомобила. За да можем да подготвим всичко за времето на вашето пътуване, моля, заявете услугата възможно най-рано преди датата на вашето отпътуване.

Завеждане на застрахователни щети на място

- ние знаем, че застрахователните събития не са от най-приятните изживявания. Затова ви предлагаме възможност за завеждане и оглед на застрахователни щети на място, като така ще ви спестим допълнително време и усилия. Тази услуга се предлага с избрани застрахователни компании, като веднага след оформянето на документите ние можем да планираме необходимия ремонт.

И не на последно място, ние ще отговорим на вашите сервизни нужди с висококвалифицирани специалисти и модерна техника. Заповядайте в съвременната и уютна атмосфера на Nissan Service във „Витоша Ауто”. Тук ще откриете приятна обстановка със свободен достъп до интернет, безплатно първокачествено кафе и ежедневна преса.

Контакти


Nissan Service
Витоша Ауто ООД

София, бул. „Цариградско шосе” 166
(срещу резиденция „Врана”)

02/ 80 44 273
0894/ 600 109
nissan@vitosha-auto.bg
www.vitosha-auto.bg

Виж по-голяма карта