Nissan Shift Vitosha Auto
 
 
 

За нас

„Витоша Ауто” ООД е компания, която е създадена с мисията да предложи безкомпромисно обслужване на своите клиенти, при едни от най-високите нива не само в България, но и в Европа.

От 2008 година „Витоша Ауто” е официален вносител за България на премиум - марката автомобили Infiniti, като непрестанно налага нови стандарти в притежанието на луксозен автомобил. От началото на 2012 година „Витоша Ауто” е и оторизиран сервизен център на марката Nissan за София.

Новият оторизиран Nissan Serviсe във „Витоша Ауто” има за цел да предложи премиум-усещане в следпродажбеното обслужване за собствениците на автомобили с марката Nissan. Ситуиран в сградата на Infiniti Център София, с абсолютно отделно обособена зона и вход, сервизът на Nissan във „Витоша Ауто” ще ви изненада приятно с:

Едно различно отношение, организирано в услуга към клиента и насочено към разбирането на неговите нужди. Нашите консултанти ще приемат автомобила ви за сервиз с желание и ще ви изслушат внимателно.За нас всяко нещо е от значение, ако то е важно за клиента. При нас няма дълги листи за записване, защото непрекъснато инвестираме в оборудване и персонал.

Нашите сервизни специалисти са висококвалифицирани и ние държим винаги да подобряват своите умения и да са в течение с най-новите технологии. Затова непрекъснато повишаваме тяхната квалификация с различни по вид обучения и материали, осигурени от производителите на автомобилите. В нашия сервизен център разполагаме с най-модерно оборудване и съвременна диагностична апаратура. Ние държим на качеството и затова не си позволяваме компромис в използваната от нас техника.

В новия Nissan Service на „Витоша Ауто” можете да извършите гаранционен и извънгаранционен ремонт, редовно техническо обслужване или тенекеджийски и бояджийски услуги. По отношение на ремонтите, свързани със застрахователни щети, ние ще ви предложим цялостно съдействие, като с избрани застрахователни компании ние ще извършим на място завеждането на щетата и последващия оглед. По този начин ще ви спестим време и допълнителни формалности.

Ние обръщаме внимание на детайлите. Много от процесите, които остават невидими за клиента, за нас са приоритет. Например в хотела за гуми, който предлагаме, използваме

специално произведено оборудване за съхранение на гуми, при определена температура, и спазваме стриктна методика. Така и в склада ни за масла ние използваме само еднолитрови и петлитрови опаковки, за да сме напълно сигурни,че няма да вложим масло, в което да има утайка от съхранение във варели.

Нашата сервизна база разполага с високотехнологично оборудвана бояджийска и тенекеджийска секция, като тук отново няма да се наложи да изчаквате в дълги списъци на записване. Екологично ориентираният ни работен процес и модерната апаратура, в комбинация с добрата ни организация и контрол на качеството, са сигурна предпоставка за най-високо ниво на извършения ремонт.

Ние знаем колко е важно времето на нашите клиенти и затова предлагаме разнообразие от услуги, които да го пестят. Заместващият автомобил за срока на ремонта без допълнително заплащане, вземане и връщане от вашия дом или офис, или единствената по рода си услуга в България - Fly Care Service. Вижте повече в секцията ни УСЛУГИ.

А когато клиените ни посещават, ние сме подготвили приятна обстановка. За да бъде неусетно времето на престоя ви, сме осигурили ежедневна преса, месечни списания, свободен достъп до WiFi мрежа, както и настолен компютър на разположение само на нашите клиенти. В допълнение на модерната атмосфера, можете да се насладите и на безплатното първокачествено кафе в нашата Nissan лоундж зона.

Новият официален Nissan Service се намира на много комуникативна локация, ситуиран на бул. „Цариградско шосе” 166, той е на няколко минути с кола от центъра на София и в близост до главния вход/изход на София по магистрала „Тракия”. Нашият комплекс разполага с достатъчно място за паркиране и денонощна охрана. В случай че ви е необходимо да стигнете до нас с градски транспорт, непосредствено пред центъра има автобусна спирка.

А цените? Цените са аналогични на други официални сервизи. Не смятаме, че високите стандарти на следпродажбеното обслужване трябва да са свързани със завишаване на цената. Вярваме, че можем да предложим едно различно отношение на нормална цена!

Заповядайте в новия официален Nissan Service на „Витоша Ауто”. За да се възползвате от всички привилегии, до края на Юни се регистрирайте и вземете своята безплатна клиентска карта.

Предлагани услуги

  • VIP приемане на автомобила
  • Заместващ автомобил
  • Услуга за вземане и връщане
  • Fly Care Service
  • Завеждане на застрахователни щети на място
  • Застрахователен агент на ДЗИ